вторник, март 13, 2007

Сън сънувах

Тази нощ пак щуротии, успоредно със задължителните образи от работата (в лицето на две шефски тела) нещо много странно и символично.
Сънувах три бели коня - които постепенно се превърнаха в три малки бели котки, които станаха накрая три черни пиленца, които хранех с мляко - много трудна работа, казвам ви.
На сутринта се събудих с изострен майчин инстинкт и като влязох в магазинчето да си взема нещо за закуска, естествено си купих прясно мляко. И това ако не е промиване на мозъци! Ако някой измисли начин да рекламира в хорските сънища, ще удари джакпота:))
Иначе състоянието днес - кисело-меланхолично. Разсеяно-драматично. Дъждовно е навън, а цъфналите сливи в задния двор са като нарисувани - никакъв аромат не идва от тях. Fake plastic trees

2 коментара:

Estranged каза...

Странно... Аз пък сънувах точно тази сутрин, че уча един кон (който май можеше да говори!) да прескача препятствия и оградки в нещо като широк хол.

Тъй като сънищата се коренят в живота, мисля, че конят е свързан с препятствията, които имам в реалния си живот... Ти как си обясняваш своя сън?

Minerva каза...

Ами за мен числото три е важно - когато го сънувам, винаги са показателни сънищата. Тълкувам го предимно с желание да бъда свободна (конете), което обаче е смазано от чувството на отговорност, което имам (това, че се превръщат в беззащитни пиленца).