петък, май 11, 2007

Dissolved girl

Shame. Such a shame. I think I kind of lost myself again.
Този път в 4 a.m. Стоя и се взирам в тъмното. Не мърдам, за да не изгоня напълно съня. Аз съм един уморен караконджул.

1 коментар:

Анонимен каза...

ej kade si ... tia dni se oglejdah v talpite za da te vidia ...uvi! maj izobshto ne vijdam ve4e pogalnat ot samovglabenoto si sashtestvuvane.... ak se izgubih... v sebe si. i pak slusham tazi pesni4ka Dissolved girl... nishto 4e sam maj. pasva mi idealno... pak se izgubih i sega bavno se preotkrivam. tozi pat reshih 4e shte potarsq specializirana pomosht ot nqkoj koito moje da me analizira bez strastite na poznanstvoto i priqtelstvoto sexa i pro4ie. pokraj tova maj shte iz4ezne nqkoj drug priqtel otkazal se ot moeto sashtestvuvane izpalneno s kopneji 4uvstva i emocii.. e kakvo da se pravi maj shte se prevarna v edno rabotoholi4e pieshto samo bira po barovete zadsqvashto po nqkoq jena za dsa polu4i dve tri miluvki malko seks i nqkolko kafeta nadqvam se napraveni ot neq. az shte gotvq ako izobshto se stigne do tam.
i povqrvaj vapreki 4e psihoterapevta moje da ti dade mig na oblek4enie i nqkolko shtaslivi salzici... ujasno e drug 4ovek naplno nepoznat da ti pokazva koj si kade si i kakvo da se napravi za da ne izglejdash kato sled cunami, i za da vladeesh onezi migove v koito prosto izlizash ot ravnovesie izpadajki v bezteglovnost zagubil se v mislite si....
lipsva mi onazi magia ot onzi sledobed ... predi mesec ... s teb. shte mi se po 4esto da se nau4a da se slu4va s pove4e hora okolo men... vsashnost se slu4i s novata mi haziajka.. :)
i da lud sam. lud i shtasliv ot ludosta na na4ina po koito obi4am i koito maj samo ti nqkak razbirash.
pregrashtam si te mnogo i se pazi prekrasno karakondjol4e takova edno zelenooko!
ili@