вторник, февруари 19, 2008

Новините от деня...

... които ме депресират:

България ще признае независимо Косово

Строежите в Иракли продължават


Застроява се къмпинг Веселие


Нищожната избирателна активност на единствения референдум от почти 20 години демокрация

Сега, ако реша да хвърля боб и да измисля възможно най-безумните новини за след половин година, няма изобщо да се учудя, ако се сбъднат - и пак ще четем и цъкаме по разни форуми - кой бил от село, кой от София, кой бил българин, кой - циганин (щото видно от коментарите в днес.бг - всички спорове избиват все в тази посока) новини от рода на:

На предсрочните избори гласуваха 12 % от имащите право на глас. С мнозинство от 60 процента от гласувалите бяха избрани представителите на ГЕРБ. Очаква се г-н Борисов да внесе предложението си за правителство. Засега е известно само името на премиера - Ахмед Доган.

Поредният митинг на протестиращи срещу застрояването на Иракли се проведе на обекта на строителя - който вече се издига 3 етажа над плажа. Множеството (от 20 човека) беше разпръсното от охранителите с газови пистолети. Въпреки твърдението на охраната, че са стреляли във въздуха, във варненската болница бяха приети двама младежи с охлузвания и рани в областта на ръцете. Образувано е дознание срещу неизвестен извършител.

Под натиска на Европейската комисия, АЕЦ Козлодуй затвори 2 реактор. Депутатите ни в европейския парламент гласуваха единодушно в подкрепа на отварянето на 15 нови атомни електроцентрали на територията на Франция.

Мога да продължавам още много, но ме е страх, че ще се сбъднат, затова ще спра и ще стискам палци да има чисто бъдеще за нас :(((

Няма коментари: