сряда, май 09, 2007

Green thumb

В събота садих дръвчета. Дано наистина имам зелен палец и се хванат. Смятам да проверя какво е станало след известно време. МММ, приятно беше:)

2 коментара:

Анонимен каза...

Браво на теб, а аз не успях да отида заради онази досадна сватба, още ме е яд, ама нямаше как.
Ти с горичка ли ходи?

Анонимен каза...

hmm da bqh znael vapreki 4e togava si hodih do Kz.
posle se izgubih v sebe si. sega bavno se preotkrivam. samo kadeto tozi pat reshih da se vazpolzvam ot psihoterapevt ( e i toj se polzva ot men :)) ). brrrr da mn e priqtno onova useshtane za oblek4enie i shtaslivite salzi4ki, ala e ujasno nqkoj da ti kazva kakav si i zashto i kak da se uredish s premahvaneto na nqkoj kozmeti4ni defekti na sarceto i dushata si. i to samo zashtoto jiveem v svqt v koito e po4ti nevazmojno da badesh i 50 procenta samiq sebe si vse e nujno da si 4ast oto okolnoto i to kakto na nego mu haresva inna4e si out ... neshto kato s dietite. povarhnostnoto mislene prosto e hit na galaktikata ili po-skoro povarhnostnoto vijdane na okolnoto.
e sovite ne sa tova koeto sa ama na koj mu puka da si e e bralo lajkata......
mislia da stana rabotoholik ama napravo ujasen rabotoholik prosto otvratitelen i vsqka sabota ve4er shte se nalivam s ka4estven jin do pripadane na nqkoq vila. skoro moje i da e prosto moqta.vilata de. i shte poba4kam 20 godini i posle shte se premestia na lunata ... ili tam nqkade v orbita...
mn te pregrashtam
edin lud kopnee6t i obi4asht iliai