вторник, септември 11, 2007

Десет начина да разкараш гаджето си

На вниманието на тийн аудиторията

Всъщност синтезирани до няколко основни похвата. Дано са полезни на всички:))

Реплики:

1. Първата и най-добрата от всички всъщност е пълната липса на реплики. Прекратете комуникацията. Ако изберете тежък за него (нея) момент, ще имате 100-процентов успех.
2. "Ох, спи ми се. Много съм уморен (уморена)." Тази реплика е много добра, обаче трябва постоянство, ще отнеме поне седмица. Но ако я повтаряте упорито всеки ден по няколко пъти, успехът е гарантиран. Накрая съществото ще се сети, че ви уморява и ще ви остави на мира.
3. "Ми, оправяй се сам (сама)". Тези, които са по-сигурни във физическото си превъзходство при евентуален бой, могат да вметнат репликата по време на секс и да захъркат артистично:))))

Действия:

1. Разбира се най-добрият начин си остава бездействието. Колкото сте по-апатични, толкова по-добре.
2. Той (тя) ви е на гости - идеалният начин е: Оставяте го (я) да се забавлява както намери за добре и почвате да чатите по скайп (за предпочитане с пичове - голи до кръста или мацки, проснали се по цици в аватарите си) или да поствате в любимия си форум. Необходимо е пълно съсредоточаване. Трябва да внимавате да не обръщате НИКАКВО внимание на половинката, че току реши, че има за какво да остава тази вечер. Модификация на това действие е да му (й) пуснете филм и да заспите демонстративно. Ако не си тръгне, значи е пълен тъпанар. Или пък малоумен влюбен кос.
3. Забравете всякакви подаръци. Никога не черпете, не гответе, не си давайте зор дори да измисляте каквото и да било забавно нещо, което да правите заедно. На вечния въпрос на половинката "Какво ще правим довечера?" отговаряйте твърдо "Умора ме е налегнала, викам да изгледаме едно филмче вкъщи. Що не купиш пуканки и не ми лакираш ноктите на краката, докато дремя пред компютъра?"
4. Юрнете се в сайтове за запознанства. Но трябва да сте сигурни, че чавето ще ви хване. Иначе може пък и да свалите нещо куул и да преминете към по-драстичните мерки, посочени долу.

Ако въпреки всичките ви усилия г-то не се е сетило да отлети, специално за вас (тежки случаи такива) - просто му (и) кажете, че от вас любов няма да получи, и че е най-добре да си хваща пътя, докато е време.

Айде, и ако проработи, да почерпите, че докато синтезирам правилата, голяма веселба беше.

2 коментара:

Анонимен каза...

Аве ми ако съществото по никакви причини не ще да се разкара тогава какво?
Питам, защото вече опитах всички неща, избороени в този "списък" и какви ли не още неща и нищо не става!
ПОМОООООООЩ!

Анонимен каза...

Az sashto iskam da se otyrva ot sledniq chovek, no prosto iskam da e po po-mil nachin, inache moga da mu kaja aide chao tova beshe ... Ne iskam da sym gruba, zashtoto redi vsichko bqhme priqteli ... ta ima li takyv nachin ili samo ostrotata vyrshi rabota ?