четвъртък, септември 13, 2007

Доверие?


Моля на вашето внимание - патка-психопатка. Аз съм най-доверчивият човек на света. Кажете ми нещо и ще ви повярвам. Толкова искам да ви повярвам, че дори нищо да не ми кажете, ще си го измисля и ще повярвам в него. Понякога си мисля, че с мен се прави социален експеримент. Колко удара може да понесе пенядата във форма на ПАТИЦА. Ами изводът е - бая. Но на пенядата й втръсна. А на патката й поникнаха зъби. Така, че край с експериментите. Обявявам партията на СВОБОДНИТЕ ЛАБОРАТОРНИ МИШКИ И ПАТКИ за сформирана. Засега съм само аз вътре, но ако има желаещи да се присъединят и да избягат от лабиринтите си, да пишат!

4 коментара:

Анонимен каза...

"Доверие" е мръсна дума...Никакво доверие, особено по отношение на мъже, от мен да го знаеш : )

па па па

Minerva каза...

kisses

Анонимен каза...

e zashto sama nima zabravi za men:} rusia patok sas sini o4i zadia ufca!?! Ej Ji Ji... naivni do nemaj kade... tapoto e 4e posle neznaem dali da se poglednem v prokletoto ogledalo, 4estno v o4i ili da si zavrem obratno glavite v blatceto uj tarsejki niakoia zablodena ribka...
Ili@

Анонимен каза...

Забавно, симпатично и искрено. Хубаво е, че има хора като теб, ама не се жертвай на олтара на чуждото двуличие, наистина не си заслужава.