понеделник, юли 21, 2008

Лапички графитени за щастие


MUTO a wall-painted animation by BLU from blu on Vimeo.

И изпълзява, виждаш ли, от мен това чудовище, което повръща и залива околните с отровна течност. След това се обвива в лепкава плътна нишка до задушаване и примира. И точно, когато смяташ, че е вече мъртво и опиташ да го докоснеш, в ръцете ти остават дълбоки рани, прогорени от стените на шушулката.
Внимавай - това е само какавида. И аз не знам какво ще се излюпи от нея - някаква нощна пеперуда с мъртвешка глава и самодивски криле или отвратително членестоного, на което да окажеш божествена милост като го стъпчеш с вермахтовете си.
Но има моменти, когато подозирам, че вътре се е свряло малко животинче - беззащитно, пухкаво такова, което адски се страхува да излезе и да поплува в езерото по пълнолуние, или просто да прегърне хората наоколо и да им каже, че ги обича, защото може да му отрежат лапките и да си ги закачат по ушите за щастие.

Всъщност, исках да кажа, обичам ви...

4 коментара:

sa6o каза...

тва е страхотно!

junkpaper каза...

ти си прекрасно. нямаш работа с чудовищата, недей. страх ме е, че скоро наистина ще си повярваш, а не е, не е това...

Elena каза...

и аз теб :), а изненадващо съвсем наскоро и аз открих същия блу (хуевър хи из) и се захласнах страхотно по тези негови неща!

Анонимен каза...

1. Toва е много яко!!!
2. Всичи вече сме виждали малкото сладко същество в теб, което искат да го погалят, така че тези истории за чудовища ги пази за Крум - на бас че той дори ще ти цититра от коя sci-fi книга си го изплагиатствала :)