понеделник, юни 01, 2009

Mud is good for you

Изключително интензивни и изцеждащи 24 часа. Нещо като един ден от живота на агент, нам кой си беше от едноименния сериал, с тази разлика, че на мен наистина ми се случват приключенията, а декорите не са от велпапе. НО, всичко по реда си.
Началото беше дадено в 9 в събота вечер с Гуано ейпс. Скоро не бях присъствала на толкова добър концерт. Залата щеше да се разцепи по ъглите от енергията, която се завихри. Сандра се оказа най-уникалната и луда флиртаджийка, която съм виждала. Разсъблече сума ти мъжоря, потекоха ни лигите на всички и не изключи усилвателя през цялото време. Е, тълпата й го върна с абсолютно обожание и рев, отмалели ръце и изнурени крака и гърла. Обичаме тееееееееееееееееееееееееееее! Пак да дойдеш, кака!
На следващия ден в ранни зори отпрашихме за Боснек - една тумба народ в колата на Пав, която има вече железен опит с превоз на цигански катуни. По пътя събрахме още двама - Оги и къдрокоска :) и станахме 7-мина. Дерейки гърла с Милена, акостирахме пред Духла, където вече ни чакаше последният мохикан Жоро, пристигнал още с топлия хляб в Боснек, и се замъкнахме в лагера. След освежаване (разбирайте воден бой и тренировъчно минаване през тесняче) нарамихме екипите и се бумнахме в Академик. Там отпразнувахме деня на детето предварително с бой с лепкава кал, която прави пльок, и доволни, щастливи и подгизнали изнесохме една прониквачка боклук и няколко кила глина по гащеризоните. Чистене на Академик - checked.
Останалата светла част на деня прекарахме в оборка на селското сметище и налагане на модни тенденции, зареждане с драконовски прогонващ дъх в местната чуйпетлова кръчма (да знаете, там правят истинско шкембе!) и леко омърлушено уморено прибиране.

Вечерта най-после успях да обърна внимание на "Странника" и на Ким Ки Дук, но за него в друг блог:)

Рапорт даден!

1 коментар:

denitsa каза...

ЕхААААаааАААА!
аз скучайкам...тукинка...;)